Kuinka päästä kohteeseen Nisu bussipeatus paikassa Tallinn kulkuvälineellä Bussi, Raitiovaunu tai Raitiovaunu?

Aloita
Lopeta
Hae

Kysymyksiä & Vastauksia

Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Nisu bussipeatus?

Lähimmät asemat kohteeseen Nisu bussipeatus ovat:

  • Nisu on 46 metriä päässä, 1 min kävelymatka.
  • Ehte on 402 metriä päässä, 6 min kävelymatka.
  • Kolde Puiestee on 413 metriä päässä, 6 min kävelymatka.

Mitkä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Nisu bussipeatus?

Nämä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Nisu bussipeatus: 26, 32, 33, 40, 72.

Moovit on maailman #1 joukkoliikennesovellus
Tukee yli 3000 kaupunkia 92+ maassa maailmanlaajuisesti!
Google Play badge AppStore badge

Joukkoliikenne kohteeseen Nisu bussipeatus, Tallinn

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Nisu bussipeatus kaupungissa Tallinn, Viro? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Nisu bussipeatus vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Nisu bussipeatus.

Etsitkö kohteen Nisu bussipeatus lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Nisu; Ehte; Kolde Puiestee.

Voit päästä kohteeseen Nisu bussipeatus liikennevälineillä: Bussi, Raitiovaunu tai Raitiovaunu. Näillä linjoilla ja reiteillä on lähistöllä pysäkkejä - Bussi: 26, 32, 33, 40, 72

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Nisu bussipeatus helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Nisu bussipeatus matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 460 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Tallinn, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Nisu bussipeatus, Tallinn
Matkusta määränpäähän Nisu bussipeatus helpommin sovelluksen avulla!