Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Havenmarkt in Antwerpen via Bus of Sneltram?

Routeaanwijzingen naar Havenmarkt (Antwerpen) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Havenmarkt komen

Hoe gaan naar Havenmarkt via de Bus?

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Vragen & antwoorden

  • Is het met de coronabeperkingen mogelijk om met openbaar vervoer naar Havenmarkt in Antwerpen te komen?

    Er zijn reisbeperkingen voor het openbaar vervoer in Antwerpen vanwege Covid-19. Het kan van invloed zijn op dienstregelingen en lijnen die relevant zijn voor je reis naar Havenmarkt in Antwerpen.

    Meer details...
  • Welke Buslijnen stoppen nabij Havenmarkt?

    Deze Buslijnen stoppen nabij Havenmarkt: 760.

    Meer details...
De populairste Urban Mobility App in Belgique.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Get it on Google Play Download on the App Store

Openbaar vervoer naar Havenmarkt in Antwerpen

Vraag jij je af hoe je naar Havenmarkt geraakt in Antwerpen, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Havenmarkt te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Havenmarkt te gaan.

Je kan naar Havenmarkt reizen via Bus of Sneltram. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 760

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Havenmarkt eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Havenmarkt gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 865 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Antwerpen, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Havenmarkt, Antwerpen
Makkelijker om bij Havenmarkt te komen met de app!