Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Tolhuis in Antwerpen via Bus?

Routeaanwijzingen naar Tolhuis (Antwerpen) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Tolhuis komen

Hoe gaan naar Tolhuis via de Bus?

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Vragen & antwoorden

  • Is het met de coronabeperkingen mogelijk om met openbaar vervoer naar Tolhuis in Antwerpen te komen?

    Er zijn reisbeperkingen voor het openbaar vervoer in Antwerpen vanwege Covid-19. Het kan van invloed zijn op dienstregelingen en lijnen die relevant zijn voor je reis naar Tolhuis in Antwerpen.

    Meer details...
  • Welke Buslijnen stoppen nabij Tolhuis?

    Deze Buslijnen stoppen nabij Tolhuis: 760.

    Meer details...
De populairste Urban Mobility App in Belgique.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Get it on Google Play Download on the App Store

Openbaar vervoer naar Tolhuis in Antwerpen

Vraag jij je af hoe je naar Tolhuis geraakt in Antwerpen, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Tolhuis te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Tolhuis te gaan.

Je kan naar Tolhuis reizen via Bus. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 760

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Tolhuis eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Tolhuis gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 865 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Antwerpen, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Tolhuis, Antwerpen
Makkelijker om bij Tolhuis te komen met de app!