Fortsæt til primært indhold

Vej til Bjørnegrotten i Odder med Bus eller Jernbane?

Vejvisning til Bjørnegrotten fra de vigtigste steder i Odder med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Bjørnegrotten

  • Bus Bus: Bus - 100

Spørgsmål & svar

  • Hvilke Bus linjer standser nær Bjørnegrotten?

    Disse Bus linjer standser nær Bjørnegrotten: Bus - 100.

    Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Offentlig transport til Bjørnegrotten i Odder

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Bjørnegrotten i Odder, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Bjørnegrotten på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Bjørnegrotten i realtid.

Du kan tage til Bjørnegrotten med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 100

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Bjørnegrotten fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Bjørnegrotten, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Odder, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Bjørnegrotten, Odder
Lettere at komme til Bjørnegrotten med appen!