Fortsæt til primært indhold

Vej til Helligkilde i Odder med Bus, Jernbane eller Færge?

Vejvisning til Helligkilde fra de vigtigste steder i Odder med Bus, Jernbane eller Færge

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Helligkilde

  • Bus Bus: Bus - 100

Spørgsmål & svar

  • Hvilke Bus linjer standser nær Helligkilde?

    Disse Bus linjer standser nær Helligkilde: Bus - 100.

    Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Helligkilde i Odder

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Helligkilde i Odder, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Helligkilde på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Helligkilde i realtid.

Du kan tage til Helligkilde med Bus, Jernbane eller Færge. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 100

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Helligkilde fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Helligkilde, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Odder, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Helligkilde, Odder
Lettere at komme til Helligkilde med appen!