Fortsæt til primært indhold

Vej til Ondrup i Odder med Bus, Jernbane eller Færge?

Ondrup kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Ondrup fra de vigtigste steder i Odder med Bus, Jernbane eller Færge

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Ondrup

  • Bus Bus: Bus - 100, Bus - 306

Spørgsmål & svar

  • Hvilke Bus linjer standser nær Ondrup?

    Disse Bus linjer standser nær Ondrup: Bus - 100, Bus - 306.

    Flere detaljer
Ondrup kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Offentlig transport til Ondrup i Odder

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Ondrup i Odder, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Ondrup på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Ondrup i realtid.

Du kan tage til Ondrup med Bus, Jernbane eller Færge. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 100, Bus - 306

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Ondrup fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Ondrup, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Odder, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Ondrup, Odder
Ondrup, Odder Ondrup er en lille landsby i Østjylland, der ligger ca. 4 km syd sydvest fra Odder, på det højdedrag som danner nord- og vestgrænsen af den store mose og engstrækning der går fra Norsminde Fjord til Uldrup, ved Horsens Fjord og som afgrænser Hads Herred. Fra byen er der en smuk udsigt over den lavere beliggende østlige del af herredet samt over Kattegat og øerne Fyn, Endelave, Tunø og Samsø.
Sådan kommer du til Ondrup med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Ondrup med appen!