Fortsæt til primært indhold

Vej til Aakjaer Landinspektører i Odder med Jernbane, Bus eller Færge?

Vejvisning til Aakjaer Landinspektører fra de vigtigste steder i Odder med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Aakjaer Landinspektører

  • Bus Bus: Bus - 100, Bus - 306

Spørgsmål & svar

  • Hvilke Bus linjer standser nær Aakjaer Landinspektører?

    Disse Bus linjer standser nær Aakjaer Landinspektører: Bus - 100, Bus - 306.

    Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Aakjaer Landinspektører i Odder

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Aakjaer Landinspektører i Odder, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Aakjaer Landinspektører på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Aakjaer Landinspektører i realtid.

Du kan tage til Aakjaer Landinspektører med Jernbane, Bus eller Færge. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 100, Bus - 306

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Aakjaer Landinspektører fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Aakjaer Landinspektører, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Odder, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Aakjaer Landinspektører, Odder
Lettere at komme til Aakjaer Landinspektører med appen!