Vej til Kettinge i Nysted med Jernbane, Bus eller Færge?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Kettinge fra de vigtigste steder i Nysted med Jernbane, Bus eller Færge

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Kettinge

 • Bus
  Bus
 • Jernbane
  Jernbane

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Kettinge?

De nærmeste stationer til Kettinge er:

 • Kettinge Hallen (Ketttingevej) er 57 meter derfra, 1 minutters gang.
 • Kettinge Hallen (Kettingevej) er 57 meter derfra, 1 minutters gang.
 • Kettinge, Børnehaven (Kettingevej) er 214 meter derfra, 3 minutters gang.
 • Kettinge (Kettingevej) er 214 meter derfra, 3 minutters gang.
 • Bækkeskovvej (Kettingevej) er 314 meter derfra, 4 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Kettinge?

Disse Bus linjer standser nær Kettinge: Bus - 730.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Kettinge?

Disse Jernbane linjer standser nær Kettinge: Jernbane - 710R.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Kettinge i Nysted

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Kettinge i Nysted, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Kettinge på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Kettinge i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Kettinge? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Kettinge Hallen (Ketttingevej); Kettinge Hallen (Kettingevej); Kettinge; Kettinge (Kettingevej); Bækkeskovvej (Kettingevej).

Du kan tage til Kettinge med Jernbane, Bus eller Færge. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 730 Jernbane: Jernbane - 710R

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Kettinge fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Kettinge, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Nysted, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Kettinge, Nysted
Kettinge, Nysted Kettinge er en lille by på det sydøstlige Lolland med 541 indbyggere (2017). Byen ligger i Guldborgsund Kommune og tilhører Region Sjælland. Navnet er dannet af ordet kat og endelsen inge, og betyder "stedet med kattene". Af endelsen kan man udlede, at byen sandsynligvis stammer fra Jernalderen (før år ca. 600). Byen er en af Lolland-Falsters største landsbyer og Kettinge Kirke er en af de største landsbykirker på øerne. Allerede i 1855 blev der i sognet etableret et bibliotek (en sognebogssamling) fordelt på nogle af sognets skoler.
Sådan kommer du til Kettinge med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Kettinge med appen!