Fortsæt til primært indhold

Vej til Krop & Yoga i Vesthimmerland med Bus eller Jernbane?

Vejvisning til Krop & Yoga fra de vigtigste steder i Vesthimmerland med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Krop & Yoga

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Krop & Yoga?

  De nærmeste stationer til Krop & Yoga er:

  • Aalestrup Busterminal (Vesthimm. Komm.) er 225 meter derfra, 4 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Krop & Yoga?

  Disse Bus linjer standser nær Krop & Yoga: 52, 68, 960X.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Krop & Yoga i Vesthimmerland

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Krop & Yoga i Vesthimmerland, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Krop & Yoga på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Krop & Yoga i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Krop & Yoga? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Aalestrup Busterminal (Vesthimm. Komm.).

Du kan tage til Krop & Yoga med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 52, 68, 960X

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Krop & Yoga fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Krop & Yoga, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Vesthimmerland, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Krop & Yoga, Vesthimmerland
Lettere at komme til Krop & Yoga med appen!