Vej til Lodbjerg Kirke i Sydthy med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg
Lodbjerg Kirke, Sydthy, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Lodbjerg Kirke fra de vigtigste steder i Sydthy med Jernbane eller Bus

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Lodbjerg Kirke

  • Bus Bus: Bus - 328

Sådan kommer du til Lodbjerg Kirke af Bus?

Klik på ruten Bus for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Karup Lufthavn 336 min
Bus - 716716
Bus - 940X940X
Bus - 320320
Bus - 328328
Gå

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Lodbjerg Kirke?

Disse Bus linjer standser nær Lodbjerg Kirke: Bus - 328.

Lodbjerg Kirke, Sydthy, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Lodbjerg Kirke i Sydthy

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Lodbjerg Kirke i Sydthy, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Lodbjerg Kirke på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Lodbjerg Kirke i realtid.

Du kan tage til Lodbjerg Kirke med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 328

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Lodbjerg Kirke fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Lodbjerg Kirke, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Sydthy, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Lodbjerg Kirke, Sydthy
Lodbjerg Kirke, Sydthy Lodbjerg Kirke er en kirke i Lodbjerg Sogn i Thisted Kommune, tidligere Sydthy Kommune, lidt ensomt beliggende. Bygningen, som kun består af kor og skib, er opført i munkesten. Såvel nordlige som sydlige døre er tilmurede, og en nyere indgang etableret i sydlige væg. Et våbenhus er blevet etableret ved opdeling af skibet. Klokkestabel med en klokke fra 1578. Lodbjerg Kirke er Danmarks mindste landsbykirke, og ligger kun 4-5 km. fra landets største, Vestervig Kirke. Ved en restaurering i 1933 blev nogle kalkmalerier afdækket. Det skønnes at de er udført ca. 1530 – 1540. I korbuen er et rankeslyng og på triumfmuren ses Jomfru Maria og et slangemotiv. Ligeledes er der på nordvæggen en billedfrise. Altertavlen, som er udført af J. J. Thrane ca. 1710, er trefløjet med et billede af nadveren i midten. Romansk døbefont af granit. Prædikestolen er enkel og påmalet årstallet 1601.
Sådan kommer du til Lodbjerg Kirke med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Lodbjerg Kirke med appen!