Fortsæt til primært indhold

Vej til Odder Kirke i Danmark med Jernbane eller Bus?

Vejvisning til Odder Kirke fra de vigtigste steder i Danmark med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Odder Kirke

  • Bus Bus: Bus - 100

Spørgsmål & svar

  • Hvilke Bus linjer standser nær Odder Kirke?

    Disse Bus linjer standser nær Odder Kirke: Bus - 100.

    Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Odder Kirke i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Odder Kirke i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Odder Kirke på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Odder Kirke i realtid.

Du kan tage til Odder Kirke med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 100

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Odder Kirke fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Odder Kirke, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Odder Kirke
Odder Kirke Odder Kirke, beliggende i Odder, ca. 18 km syd for Aarhus i Hads Herred, Århus Amt. Kirken er fra midten af 1100-tallet og bygget af granitkvadre i romansk stil. I sengotisk tid blev lofterne hvælvet, og tårnet opført i munkesten. Kirken blev udvidet i 1694 af admiral Jens Rodsteen, dels i forbindelse med nedlæggelsen af Tvenstrup Kirke og dels ved tilbygning af et familiekapel. Det oprindelige romanske, gyldne alter blev ved anskaffelsen af det nuværende udskårne alter i 1645 flyttet til den senere nedlagte Tvenstrup Kirke. Det kom takket være pastor Niels Blicher, digterens fader, til Nationalmuseet.
Sådan kommer du til Odder Kirke med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Odder Kirke med appen!