Vej til Krattet i Danmark med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Krattet fra de vigtigste steder i Danmark med Jernbane eller Bus

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Krattet

  • Bus
    Bus

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Krattet?

De nærmeste stationer til Krattet er:

  • Vink - Sønderskovhjemmet (Skovstrædet) er 90 meter derfra, 2 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Krattet?

Disse Bus linjer standser nær Krattet: Bus - 730.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Krattet i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Krattet i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Krattet på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Krattet i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Krattet? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Vink - Sønderskovhjemmet (Skovstrædet).

Du kan tage til Krattet med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 730

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Krattet fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Krattet, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Krattet
Lettere at komme til Krattet med appen!