Fortsæt til primært indhold

Vej til Søndre Pumpe i Tårnby med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

  • Hvilke Bus linjer standser nær Søndre Pumpe?

    Disse Bus linjer standser nær Søndre Pumpe: 33.

    Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Søndre Pumpe i Tårnby

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Søndre Pumpe i Tårnby, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Søndre Pumpe på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Søndre Pumpe i realtid.

Du kan tage til Søndre Pumpe med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 33

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Søndre Pumpe fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Søndre Pumpe, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Tårnby, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Søndre Pumpe, Tårnby

Nærmeste stationer til Søndre Pumpe i Tårnby

Lettere at komme til Søndre Pumpe med appen!