Siirry pääsisältöön

Kuinka päästä kohteeseen Lähijuna R Tampere-Helsinki paikassa Hämeenlinna kulkuvälineellä bussi?

Näytä Lähijuna R Tampere-Helsinki, Hämeenlinna, kartalla

Reittiohjeet määränpäähän Lähijuna R Tampere-Helsinki Hämeenlinna joukkoliikenteellä

Seuraavien joukkoliikennelinjojen reitit kulkevat kohteen Lähijuna R Tampere-Helsinki ohi

 • BussiBussi: 

Miten päästä kohteeseen Lähijuna R Tampere-Helsinki joukkovälineellä bussi?

Klikkaa bussi -reittiä nähdäksesi vaiheittaiset ohjeet ja kartat, linjan saapumisajat sekä päivitetyt aikataulut.

Bussi-asemat lähellä kohdetta Lähijuna R Tampere-Helsinki, Hämeenlinna

 • Rasi P (Ei Merkkiä),20 min kävely,
 • Vehmainen P,22 min kävely,

Bussi-linjat kohteeseen Lähijuna R Tampere-Helsinki, Hämeenlinna

 • 401,Hämeenlinna Linja-Autoasema Tulolaituri,
 • 451,Rengon Palvelupiste P,
Kysymyksiä & Vastauksia
 • Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Lähijuna R Tampere-Helsinki?

  Lähimmät asemat kohteeseen Lähijuna R Tampere-Helsinki ovat:

  • Rasi P (Ei Merkkiä) on 1564 metriä päässä, 20 min kävelymatka.
  • Vehmainen P on 1727 metriä päässä, 22 min kävelymatka.
 • Mikä linja bussi pysähtyy lähellä kohdetta Lähijuna R Tampere-Helsinki?

  401

Näytä Lähijuna R Tampere-Helsinki, Hämeenlinna, kartalla

Joukkoliikenne kohteeseen Lähijuna R Tampere-Helsinki, Hämeenlinna

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Lähijuna R Tampere-Helsinki kaupungissa Hämeenlinna, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Lähijuna R Tampere-Helsinki vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Lähijuna R Tampere-Helsinki.

Etsitkö kohteen Lähijuna R Tampere-Helsinki lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Rasi P (Ei Merkkiä); Vehmainen P.

Bussi:

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Lähijuna R Tampere-Helsinki helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Lähijuna R Tampere-Helsinki matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 1.5 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Hämeenlinna, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Sijainti: Hämeenlinna

Lähijuna R Tampere-Helsinki

Kierrä paikkaa Hämeenlinna julkisella liikenteellä!

Ympäriinsä matkustelu paikkakunnalla Hämeenlinna ei ole koskaan ollut näin helppoa. Seuraa yksityiskohtaisia reittiohjeita matkustaessasi mihin tahansa nähtävyyteen, kadulle tai suurelle julkisen liikenteen asemalle. Tarkastele bussi- ja juna-aikatauluja, saapumisaikoja, palveluhälytyksiä ja yksityiskohtaisia reittejä kartalla, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset mihin tahansa paikassa Hämeenlinna.

Matkustaessasi mihin tahansa kohteeseen paikassa Hämeenlinna , käytä Moovitin Live-ohjeita Jää Pois Hälytysten kanssa tietääksesi tarkasti milloin jäädä pois kyydistä ja kuinka pitkä kävelymatka on, kuinka pitkä odotus on ennen seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa, milloin on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei tarvitse enää jatkuvasti tarkistaa, onko seuraava pysäkki sinun.

Ihmettelekö, miten käytät julkista liikennettä kaupungissa Hämeenlinna tai miten maksat julkisesta liikenteestä paikassa Hämeenlinna? Moovit liikennesovellus auttaa sinua navigoimaan helposti ympäri kaupunkia, minimaalisin kustannuksin. Se sisältää julkisen liikenteen maksut, hinnat ja muut kulut. Etsitkö karttaa kaupungin Hämeenlinna julkisen liikenteen linjoista? Moovit liikennesovellus näyttää julkisen liikenteen kartat kaupungissa Hämeenlinna sekä kaikki bussi reitit ja pysäkit interaktiivisella kartalla.

Kaupungissa Hämeenlinna on 1 joukkoliikennevälinettä, mukaan lukien: bussi, joita ohjaa monta eri toimijaa, kuten Vekka Group Oy, Lehdon Liikenne Oy, Pekolan Liikenne Oy, Mikkolan Liikenne Oy, Valkeakosken Liikenne Oy, Länsilinjat Oy, Tilausliikenne Ali-Vehmas Ay ja Taksipalvelu Mutta Oy

Joukkoliikenteen linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Lähijuna R Tampere-Helsinki, Hämeenlinna

Bussi-linjat, joiden asemat ovat lähimpänä kohdetta Lähijuna R Tampere-Helsinki, Hämeenlinna

Helpompi päästä kohteeseen Lähijuna R Tampere-Helsinki