Hoe gaan naar Kasteel De Oeverberg in Peel En Maas via Bus of Trein?

Start
Einde
Zoeken

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Kasteel De Oeverberg?

De dichtstbijzijnde stations bij Kasteel De Oeverberg zijn:

  • Kessel Beeselseweg is 376 meters verwijderd, 5 minuten wandelen.
  • Kessel Karreweg Noord is 985 meters verwijderd, 13 minuten wandelen.

Welke Buslijnen stoppen nabij Kasteel De Oeverberg?

Deze Buslijnen stoppen nabij Kasteel De Oeverberg: 377, 78.

Kasteel De Oeverberg, Peel En Maas, Netherlands De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 3000 steden in 92+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Kasteel De Oeverberg in Peel En Maas

Vraag jij je af hoe je naar Kasteel De Oeverberg geraakt in Peel En Maas, Nederland? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Kasteel De Oeverberg te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Kasteel De Oeverberg te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Kasteel De Oeverberg? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Kessel Beeselseweg; Kessel Karreweg Noord.

Je kan naar Kasteel De Oeverberg reizen via Bus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 377, 78.

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Kasteel De Oeverberg eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Kasteel De Oeverberg gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 460 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Peel En Maas, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Kasteel De Oeverberg, Peel En Maas
Kasteel De Oeverberg, Peel En Maas Kasteel (De) Keverberg was de voormalige residentie van Graafschap Kessel en is in 2015 hersteld uit een geconsolideerde ruïne van een mottekasteel gelegen in het hart van het Noord-Limburgse dorp Kessel aan de Maas, stroomopwaarts ten zuiden van Venlo. Het kasteel is ook bekend onder de naam kasteel Kessel. Het bevindt zich op een heuvel. Het hoogteverschil tussen het kasteel en de rivier kan worden overbrugd via trappen en terrassen. Direct ten westen van het kasteel staat de Onze-Lieve-Vrouw-Geboortekerk.
Hoe gaan naar Kasteel De Oeverberg met het openbaar vervoer - Over de plek
De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Makkelijker om bij Kasteel De Oeverberg te komen met de app!