Hoe gaan naar Salon Du Nord in Noordoostpolder via Bus of Trein?

Start
Einde
Zoeken

Vragen & antwoorden

Welke Buslijnen stoppen nabij Salon Du Nord?

Deze Buslijnen stoppen nabij Salon Du Nord: 141, 315, 77.

Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 3000 steden in 92+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Salon Du Nord in Noordoostpolder

Vraag jij je af hoe je naar Salon Du Nord geraakt in Noordoostpolder, Nederland? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Salon Du Nord te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Salon Du Nord te gaan.

Je kan naar Salon Du Nord reizen via Bus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 141, 315, 77.

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Salon Du Nord eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Salon Du Nord gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 460 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Noordoostpolder, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Salon Du Nord, Noordoostpolder
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Makkelijker om bij Salon Du Nord te komen met de app!