Vej til Kettinge Kirke i Nysted med Jernbane, Bus eller Færge?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Kettinge Kirke?

De nærmeste stationer til Kettinge Kirke er:

  • Kastaniely (Kettingevej) er 128 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Kettinge Fritidscenter (Kettingevej) er 288 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Kettinge Gl. Skole (Kettingevej) er 331 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Kettinge (Kettingevej) er 473 meter derfra, 7 minutters gang.
  • Kettinge, Børnehaven (Kettingevej) er 473 meter derfra, 7 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Kettinge Kirke?

Disse Bus linjer standser nær Kettinge Kirke: Bus - 730.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Kettinge Kirke i Nysted

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Kettinge Kirke i Nysted, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Kettinge Kirke på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Kettinge Kirke i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Kettinge Kirke? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Kastaniely (Kettingevej); Kettinge Fritidscenter (Kettingevej); Kettinge Gl. Skole (Kettingevej); Kettinge (Kettingevej); Kettinge.

Du kan tage til Kettinge Kirke med Jernbane, Bus eller Færge. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 730

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Kettinge Kirke fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Kettinge Kirke, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Nysted, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Kettinge Kirke, Nysted
Kettinge Kirke, Nysted Kettinge Kirke ligger i Kettinge på Lolland. Der har muligvis stået en trækirke på dette sted, men den ældste del af den nuværende kirke er bygget mellem 1200 og 1250 og havde fladt træloft og et halvrundt apsis mod øst. I begyndelsen af 1300-tallet blev kirken udvidet til dobbelt størrelse og forsynet med et tårn, så den nu fremtræder som en af landsdelens største kirker. Samtidig blev det flade loft erstattet af 6 spidsbuede gotiske hvælvinger. Alle hvælvingerne er rigt dekoreret med kalkmalerier, der er malet af Elmelundemesteren eller en af hans elever.
Sådan kommer du til Kettinge Kirke med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Kettinge Kirke med appen!