Kuinka päästä kohteeseen Šamaani Mets paikassa Tallinn kulkuvälineellä Bussi tai Raitiovaunu?

Aloita
Lopeta
Hae

Kysymyksiä & Vastauksia

Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Šamaani Mets?

Lähimmät asemat kohteeseen Šamaani Mets ovat:

  • Paljandi on 139 metriä päässä, 2 min kävelymatka.
  • Õismäe Raba on 555 metriä päässä, 8 min kävelymatka.

Mitkä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Šamaani Mets?

Nämä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Šamaani Mets: 21, 21B.

Moovit on maailman #1 joukkoliikennesovellus
Tukee yli 3000 kaupunkia 92+ maassa maailmanlaajuisesti!
Google Play badge AppStore badge

Joukkoliikenne kohteeseen Šamaani Mets, Tallinn

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Šamaani Mets kaupungissa Tallinn, Viro? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Šamaani Mets vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Šamaani Mets.

Etsitkö kohteen Šamaani Mets lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Paljandi; Õismäe Raba.

Voit päästä kohteeseen Šamaani Mets liikennevälineillä: Bussi tai Raitiovaunu. Näillä linjoilla ja reiteillä on lähistöllä pysäkkejä - Bussi: 21, 21B

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Šamaani Mets helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Šamaani Mets matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 460 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Tallinn, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Šamaani Mets, Tallinn
Matkusta määränpäähän Šamaani Mets helpommin sovelluksen avulla!