Fortsæt til primært indhold

Vej til Rude Havvej i Odder med Jernbane, Bus eller Færge?

Rude Havvej kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Rude Havvej fra de vigtigste steder i Odder med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Rude Havvej

  • Bus Bus: Bus - 100

Sådan kommer du til Rude Havvej af Bus?

Klik på ruten Bus for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Spørgsmål & svar

  • Hvilke Bus linjer standser nær Rude Havvej?

    Disse Bus linjer standser nær Rude Havvej: Bus - 100.

    Flere detaljer
Rude Havvej kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Rude Havvej i Odder

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Rude Havvej i Odder, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Rude Havvej på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Rude Havvej i realtid.

Du kan tage til Rude Havvej med Jernbane, Bus eller Færge. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 100

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Rude Havvej fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Rude Havvej, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Odder, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Rude Havvej, Odder
Rude Havvej, Odder Rude Havvej Station er en letbanestation på Odderbanen i Odder i Danmark. Den blev oprindeligt etableret som jernbanestation i 1982. Odderbanen blev (sammen med Grenaabanen) lukket for ombygning til letbane 27. august 2016. Det var forventet, at den ville genåbne som en del af Aarhus Letbane i december 2017, men på grund af manglende sikkerhedsgodkendelse blev genåbningen udskudt på ubestemt tid. Efter en længere proces genåbnede banen så 25. august 2018, efter at den nødvendige godkendelse fra Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen forelå dagen før.Odder Kommune planlægger at anlægge et Parker og Rejs-anlæg ved stationen, der forventes at stå klar medio 2020. Anlægget kommer til at bestå af 150 parkeringspladser, hvortil kommer cykelparkering ved banen samt bybuslommer og Kys og Kør-parkering ved Rude Havvej. Desuden undersøges det, om nogle af letbanetogene fremover skal overnatte her i stedet for på Odder Station.
Sådan kommer du til Rude Havvej med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Rude Havvej med appen!